Villapark Drumptse Zeeg te Tiel

Villapark Drumptse Zeeg te Tiel

Wij zijn blij om mede te delen dat het bestemmingsplan Tiel Noord en Kleine Kernen Burgemeester Meslaan 66 (bekend als Villaproject De Drumptse Zeeg) te Tiel met ingang van 28 december 2022 onherroepelijk is geworden. Dat betekent dat het kleinschalige project met zes unieke nieuwbouw villa’s in Drumpt van start is gegaan en de villa’s in de verkoop zijn.

Waar vroeger tussen Drumpt en Tiel de boeren hun land bewerkten, krijgt u nu de kans om prachtig te wonen. Maar liefst zes vrijstaande, levensloopbestendige droomvilla’s worden er ontwikkeld op een locatie dicht bij het centrum van de gezellige en levendige provinciestad Tiel in het dorp Drumpt. Dicht bij de oevers van de Waal in de zuidelijke Betuwe. Iedere villa is uniek, qua stand, indeling en materialen. Maar altijd met de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen en vanuit huis te werken. Het betreft ruime familiehuizen waar iedereen thuis is met een nadrukkelijk accent op het genieten van de tuin. Elke villa is uniek, maar als villawijk ademt het onmiskenbaar eenheid uit. Deze wijk, die voelt als een klein dorp, bevordert de sociale cohesie onderling.

Professionals op het terrein van projectontwikkeling, realisatie en verkoop, waaronder Antrist Vastgoed, werken samen om van Drumptse Zeeg een succes te maken. Aangezien wij met inzet van de nieuwste inzichten en technieken werken aan woonprojecten, passen deze woningen perfect in dat plaatje. De verkoop van de zes villa’s van het project Drumptse Zeeg te Tiel is medio december gestart. Kijk op www.drumptsezeeg.nl en op Funda voor meer informatie!

Antrist Vastgoed Antrist Vastgoed Antrist Vastgoed Antrist Vastgoed Antrist Vastgoed

Afbeeldingen afkomstig van: Wenink Holtkamp Architecten