Visie Antrist Vastgoed

Visie Antrist Vastgoed

Antrist Vastgoed is een ontwikkelaar met veel ervaring in het vastgoed. Onze visie is om woongebieden te ontwikkelen waarin sociale cohesie, participatie en duurzaamheid centraal staan. Wij beogen een groene woonomgeving waar jong en oud samenleeft. Wij hebben de nieuwste inzichten en technieken verzameld om tot een ideaal woonconcept te komen. De door ons ontwikkelde concepten vitaliteitswoningen, geclusterd wonen en cohousing laten zien dat wij andere vormen van wonen bedenken waarbij mensen worden gestimuleerd om samen actief en in gemeenschapszin samen te wonen.

Meervoudig ruimtegebruik door sharing met de volgende uitgangspunten:

  • Cohousing: een plaats waar jongeren, jongvolwassenen, gezinnen en ouderen in een compact geheel samenwonen met veel groen, individuele en gemeenschappelijke tuinen ieder in een eigen woonomgeving.
  • Variatie in grootte van woningen en flexibiliteit met behoud marktwaarde.
  • Gemeenschappelijke faciliteiten en leefruimte met co-working faciliteiten waar ook ruimte is om samen te ontspannen.
  • Groen in aanleg door verticale tuinen, stadstuinen, stadslandbouw en daktuinen.
  • Stimulering van deeleconomie met duurzame deelauto’s, deelfietsen en foodsharing.
  • Duurzaamheid in materiaalgebruik en energieneutrale woningen dankzij domotica.
  • Samenwerken met kennisinstellingen en innovatieve bedrijven om slim wonen te ontwikkelen met smart living en smart assisted living hardware op gebied van wooncomfort, veiligheid, energiebesparing en levenslang zelfstandig wonen. Dit wordt verwezenlijkt door een gemakkelijk bedienbaar modulair smart home, smart building en naar behoefte een smart care systeem.
  • De woningen zijn zodanig ontworpen dat alle activiteiten in principe beneden of gelijkvloers kunnen plaatsvinden.

Wij werken samen met gerenommeerde partijen in de vastgoedwereld en zijn actief in geheel Nederland. Naast woon-zorgcomplexen met appartementen, grondgebonden hofjeswoningen, grondgebonden schuur woningen en urban villa appartementen ontwikkelen wij ook projecten met allerlei typen woningen zowel in het koop als huursegment. Wij zijn voornamelijk actief in het midden en hoge segment van nieuwbouwwoningen.


Headerafbeelding afkomstig van: Margy Arts Architecten